Online Vloerenstudio is Quick-Step Master Installer

 

Al vanaf de start van Online Vloerenstudio koos eigenaar Jan Berkhout ervoor om met een gerenommeerd merk als Quick-Step te werken. “Quick-Step staat garant voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En dat is precies de filosofie die wij met Online Vloerenstudio en het All-in Laminaat concept nastreven. Dat we ons nu officieel Quick-Step master Installer mogen noemen, maakt het plaatje compleet.”

Of je nu een startende of ervaren doe-het-zelver ben, een laminaatvloer is vrij eenvoudig te leggen. Toch kiezen veel mensen voor het gemak en de snelheid van een professionele vloerenlegger.

Met een vloerenlegger die Quick-Step Master Installer is, heb je zekerheid dat je een vakman in huis haalt.  Schakel daarom de legservice van de Online Vloerenstudio in.

Levenslange garantie

Jan Berkhout: “Een groot en vooral uniek voordeel van het inschakelen van een Master Installer is de levenslange garantie. Wie binnen drie maanden na het leggen van de vloer door een Master Installer zorgt voor registratie via registratie.quick-step.nl, ontvangt een garantiecertificaat. Vraag daarom bij de vloerenlegger om zijn Master Installer ID-nummer, dat heeft u nodig om het certificaat op te vragen!”

Vakman? Master Installer!

Master Installers worden opgeleid in de Quick-Step Academy waar ze de laatste technieken leren en uitgebreide productkennis opdoen. Deze vloerenleggers weten exact welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat. Bovendien kunnen ze meedenken en advies geven over de juiste legrichting en de afwerking.

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395