All-in Quick-Step, nieuw concept van Online Vloerenstudio

De Online Vloerenstudio lanceert All-in Quick-Step. Met dit concept hebben klanten ruime keuze uit een breed assortiment tegen een scherpe all-in prijs voor een complete Quick-Step vloer. Naast laminaat van het gerenommeerde topmerk Quick-Step, zitten er plinten en een ondervloer bij de prijs inbegrepen. En voor wie dat wil, kan er ook gebruik worden gemaakt van de legservice. 

Na het succes van All-in Laminaat dat uit het Euro Home programma bestaat, is er nu ook All-in Quick-Step. Een scherpe all-in prijs voor een Quick-Step vloer inclusief toebehoren. Quick-Step staat garant voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Bijna 80 verschillende vloeren

Via All-in Quick-Step is er keuze uit maar liefst bijna 80 verschillende vloeren binnen zes verschillende programma’s. Van licht naar donker, van smalle plank tot brede plank. De ontwerpers van Quick-Step hebben voor hout- en steendessins gezorgd die net echt lijken. Het resultaat is een nagenoeg authentieke houten of stenen vloer.

Topkwaliteit laminaat

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid. Quick-Step gelooft in het eigen product een geeft daarom niet voor niets garantietermijnen van 25 jaar af. 

Laminaat: klik & go

Laminaatvloeren laten zich eenvoudig leggen. Bij Quick-Step vloeren is dat zeker het geval!  Met het gepatenteerde Unilic-kliksysteem is de vloer zo gelegd. Met een heldere gebruiksaanwijzing is het makkelijk zelf te doen. Veel lastige hoekjes of misschien gewoonweg te weinig tijd of geen zin? Geen probleem. Via de legservice van Online Vloerenstudio haalt u een ervaren Quick-Step Master Installer in huis. Daarmee bent u ook nog eens verzekerd van 25 jaar garantie op de installatie van de vloer. 

All-in prijs van een Quick-Step vloer

Ook benieuwd naar de all-in prijs van een Quick-Step vloer? Ga nu snel naar www.allinquickstep.nl om de vele laminaatvloeren te bekijken en direct uw prijs uit te rekenen. 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395