Upgrade het interieur met een nieuwe vloer

Wel vakantiedagen opgenomen, maar (nog) geen vakantieplannen buitenshuis? Voor wie kiest voor een staycation, hebben wij een tip: klussen! En zo je huis gezellig en comfortabel maken. Uit onderzoek blijkt dat menig Nederlander voor deze invulling van de zomervakantie kiest.

Uit onderzoek van NBTC-NIPO Research blijkt dat in verband met het coronavirus vijf miljoen Nederlanders de zomervakantie waarschijnlijk overslaan. Hoe worden de vrije dagen die men wel opneemt dan besteed? Klussen is misschien nog niet zo’n gek idee! Als je dan toch thuis blijft, is het wel zo fijn om van je huis een droompaleisje te maken. En de basis is… juist: een duurzame vloer. En laat dat nou onze expertise zijn bij de Online Vloerenstudio. We hebben ruime keuze en u kunt zelf aan de klus of het door ons laten doen, terwijl u in de tuin van uw staycation aan het genieten bent. Vele klanten gingen u al voor. 

Upgrade van het interieur

Veel mensen kregen vorige maand hun vakantiegeld. Uit de jaarlijkse Vakantiegeldenquête van het Nibud blijkt dat vakantiegeld de afgelopen jaren meestal gebruikt wordt voor het betalen van de vakantie. Maar door de coronacrisis is dat dit jaar heel anders. Emerce.nl meldt dat 65% van consumenten het vakantiegeld dit jaar anders gaat besteden. Zij deden onderzoek onder 500 consumenten. Maar liefst 54% van de respondenten geeft te kennen (een gedeelte van) het vakantiegeld te gaan gebruiken om te sparen. En degenen die niet sparen, zetten het geld in voor bijvoorbeeld een upgrade van het interieur. Respondenten stelden onder andere: “Met alle vrije tijd die we nu hebben, zijn we gaan klussen in huis en dat gaat gepaard met de nodige investeringen”. 

Het begint met een goede vloer

Stond een nieuwe vloer al een tijdje op de planning? Wellicht is dan komende zomerperiode het juiste moment. Bij de Online Vloerenstudio hebben we onlangs weer ons click-pvc assortiment uitgebreid. In de webshop is voor vrijwel iedere smaak, elk budget en elke type huis wel een geschikte vloer te vinden. Met ons concept allinlaminaat.nl bieden we een overzichtelijke en vooral scherpe complete prijs: een vloer inclusief alle benodigdheden voor één prijs. 

Waar u ook voor kiest en waar u verblijft: wij wensen u een fijne en vooral veilige en gezonde vakantie! 

Photo by Garett Mizunaka on Unsplash

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395