Visgraat laminaat voor iedere smaak

Stond vroeger visgraat bekend om de klassieke uitstraling, tegenwoordig past het in vrijwel elk interieur: klassiek, modern, landelijk of Scandinavisch. Meer goed nieuws: via Online Vloerenstudio haal je betaalbaar laminaat in huis mét visgraatpatroon dat ook nog eens eenvoudig via een kliksysteem is te leggen. 

Visgraat: van klassiek tot Scandinavisch

De visgraatvloer is alweer enige tijd erg populair. De kleur van de vloer in combinatie met de overige inrichting bepalen de gewenste uitstraling. Een donkere, warme kleur geeft een chique uitstraling, terwijl een lichte, vergrijsde vloer meer een modern, Scandinavisch effect opleveren. De laminaatvloer met vispatroon is dan ook vrijwel geschikt voor elke ruimte.

Met visgraat ruimte breder of langer

Hoewel smaken natuurlijk verschillen en iedereen zijn eigen stijl vooral moet toepassen, adviseren wij om dit laminaat te gebruiken voor wat grotere en rechtere ruimtes. “Visgraat in een kleinere ruimte met veel hoeken, kan de ruimte optisch wat druk en kleiner laten lijken”, legt Jan Berkhout van de Online Vloerenstudio uit. “Het ligt vooral ook aan de legrichting. Want je kunt juist ook met het visgraatpatroon een ruimte breder of langer laten lijken. Kom je er niet uit? Wij denken graag met je mee!”

via Online Vloerenstudio haal je betaalbaar laminaat in huis mét visgraatpatroon. Er is binnen het assortiment van Douwes Dekker keuze uit vier verschillende visgraat laminaatvloeren van de collectie Galant. De houtlook zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. 

 

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395