De zes voordelen van een Binyl Pro watervaste laminaatvloer

Naast de bekende houtlook laminaatstroken, biedt de Online Vloerenstudio nu ook watervaste en anti-bacteriële tegels van Binyl Pro. Hiermee is het net of je luxe plavuizen in huis haalt. Wat de keuze ook wordt, vloeren van Binyl Pro bieden veel voordelen. We zetten de zes voordelen hieronder op een rijtje. 

Lees verder

Tevreden met de traprenovatie

Sinds dit jaar is het bij de Online Vloerenstudio ook mogelijk om een dichte trap te laten renoveren vanaf 99 euro per trede. Inmiddels hebben vele klanten hier al naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Het voordeel: de vloer en trap gaan naadloos in elkaar over. Hoewel dat niet hoeft. Een contrasterende kleur kan ook. Met 8 verschillende laminaatsoorten voor de trap is van alles mogelijk.

Traprenovatie waardevolle toevoeging assortiment

“Klanten zijn tevreden met de traprenovatie.

Lees verder

Grondstofprijzen vloeren onder druk

Afgelopen maanden waren er tekorten aan grondstoffen voor vloeren, waardoor de prijzen hiervan én van transport, omhoog gingen. “Gelukkig hebben we momenteel geen problemen met de leveringen en hoeven de klanten dus niet langer te wachten”, vertelt Jan Berkhout opgelucht. “Maar”, vervolgt hij op serieuze toon, “ook wij ontkomen er helaas niet aan de prijzen iets te verhogen de komende periode.”

Vloeren nog steeds scherp geprijsd

De Online Vloerenstudio is niet de enige die te maken heeft met schaarste en kostenstijgingen.

Lees verder

Traprenovatie voor meer eenheid in het interieur

Uitbreiding dienstverlening Online Vloerenstudio

De trap is een volwaardig onderdeel van ons interieur. Daarom verdient het net zoveel aandacht als de vloeren in ons huis. Met traprenovatie in ons assortiment kunnen klanten kiezen uit 8 soorten laminaat in trendy grijze, witte en warme houttinten voor op de trap. Zo zorgt een traprenovatie voor meer eenheid in het interieur. 

Lees verder

Upgrade het interieur voor een comfortabele staycation

Wel vakantiedagen opgenomen, maar (nog) geen vakantieplannen buitenshuis? Voor wie kiest voor een staycation, hebben wij een tip: klussen! En zo je huis gezellig en comfortabel maken. Uit onderzoek blijkt dat menig Nederlander voor deze invulling van de zomervakantie kiest.

Lees verder

Online Vloerenstudio & Corona

De COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen raken vrijwel iedereen. Daar waar je voorheen vrij kon gaan en staan, is die beweegruimte nu beperkt. Toch blijkt er gelukkig ook nog veel mogelijk. Zo ook voor de Online Vloerenstudio.

Lees verder

Online Vloerenstudio: voor ieder wat wils

Welk budget u ook hebt en welke smaak het beste bij u past, bij de Online Vloerenstudio helpen we u graag. Al vanaf 9,95 per m2 kunt u bij ons terecht. Ons assortiment biedt meer dan 300 variaties in laminaat in uiteenlopende kleuren, met verschillende gebruiksklassen en van diverse merken. 

Over smaak valt misschien te twisten, over budget niet. Dat staat vaak al vooraf vast. Dan is het goed te weten dat met de offertemodule van All-in Laminaat u heel eenvoudig en snel vooraf kunt berekenen aan welke kosten u moet denken als u de vloer van uw keuze heeft gevonden.

Lees verder

2019,overzicht assortiment

Was 2019 ook goed voor u?

2019 was voor de Online Vloerenstudio een mooi jaar. En wij hopen daarmee ook voor u. We hebben namelijk naar u geluisterd en veel nieuwe concepten en producten aan onze dienstverlening toegevoegd om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Lees verder

Nu ook PVC vloeren bij Online Vloerenstudio

Intra PVC vloer: comfortabel, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig

Quick-Step pvc vloerDe Online Vloerenstudio heeft nu ook de Rigid PVC vloeren van Intra in het assortiment. Met een PVC vloer halen klanten een zeer comfortabele en kwalitatief hoogwaardige vinyl vloer in huis. 

PVC is een zachte, sterke en gemakkelijke vloer. PVC vloeren zijn ideaal voor mensen die van rust houden én voor huishoudens waar volop geleefd wordt, waar dieren door het huis lopen en waar kinderen spelen. PVC is dus van alle markten thuis. 

Lees verder

Contact

De Online Vloerenstudio
Corversbos 90 (geen showroom)
2134 MK Hoofddorp
info@onlinevloerenstudio.nl
Telefoon: 023-7433395